Selecteer uw locatie

×

MG verlengt fabrieksgarantie tot 7 jaar

10-12-2020
MG wijzigt de garantievoorwaarden voor nieuwe en bestaande klanten op het vasteland van Europa. Per 1 januari 2021 worden de volledig elektrische MG ZS EV, de nieuwe MG EHS Plug-in Hybrid en toekomstige modellen van het vernieuwde automerk standaard geleverd met 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie. Daarmee wordt de huidige garantietermijn met twee jaar verlengd.

Met de nieuwe voorwaarden biedt MG één van de beste garantiebepalingen van alle volumemerken op de Europese markt. Daarmee geeft het vernieuwde merk MG opnieuw een signaal af van het vertrouwen in de bouwkwaliteit en de hoogwaardige technologie van de (semi-)elektrische modellen.

Van 5 naar 7 jaar garantie

De verlengde fabrieksgarantie van 7 jaar/150.000 km geldt voor het gehele voertuig inclusief de elektrische aandrijfcomponenten, zoals de lithium-ion batterij en de elektromotor. De anti-corrosiegarantie van de MG ZS EV en MG EHS Plug-in Hybrid bedraagt eveneens 7 jaar en in dit geval zonder kilometerbeperking.

Klanten van een nieuwe MG profiteren ook van gratis pechhulp gedurende het eerste jaar na registratie. Echter, als de auto wordt onderhouden bij de officiële MG-dealer, wordt pechhulp kosteloos telkens met een jaar verlengd voor maximaal zeven achtereenvolgende jaren. Uiteraard is de garantie overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

Gratis upgrade voor bestaande klanten

Dat is niet het enige. Voor klanten die in 2019 en 2020 een nieuwe MG hebben aangeschaft, wordt de fabrieksgarantie gratis geüpgraded naar de nieuwe voorwaarden. Bovendien behouden zij de fabrieksgarantie van 8 jaar/150.000 km op de lithium-ion batterij die momenteel van kracht is.

Smart SUV’s

De nieuwe MG EHS Plug-in Hybrid is het tweede model van MG op het vasteland van Europa. De ruime, veilige en bijzonder rijk uitgeruste SUV maakt gebruik van vooruitstrevende plug-in hybridetechniek die lage verbruiks- en emissiecijfers koppelt aan optimaal rijplezier. De MG EHS Plug-in Hybrid valt in een hoger segment dan de volledig elektrische MG ZS EV, die sinds de verkoopstart in oktober 2019 grote successen boekt en in diverse Europese landen behoort tot de bestverkochte EV’s van dit moment.

Recente Persberichten