Selecteer uw locatie

×

Nieuwe details MG Marvel R Electric. Introductie vernieuwde MG ZS EV. Aankondiging MG5 Electric.

29-09-2021
We hebben spannend nieuws om te delen! Slechts twee jaar na de herlancering van het iconische Britse automerk op het vasteland van Europa, gaat MG een nieuwe fase in met drie nieuwe modellen. Veel details over deze elektrische auto’s, inclusief de Europese prijzen, worden vrijgegeven tijdens het MG Autumn Event – ​​Charge Forward, op 7 oktober 2021.

Twee van deze nieuwe MG-modellen zijn binnen enkele weken al te zien in de Europese MG Brand Stores: de nieuwe MG Marvel R Electric en de grondig vernieuwde MG ZS EV. De marktintroductie van de nieuwe MG5 Electric – ‘s werelds eerste volledig elektrische stationwagen – staat gepland voor Q1 2022.

Volg ons tijdens het MG Autumn Event – ​​Charge Forward op 7 oktober 2021 waarbij we ingaan op de de nieuwe MG Marvel R Electric, de vernieuwde MG ZS EV en de nieuwe MG5 Electric. Het is onze missie om elektrische mobiliteit toegankelijker te maken door slimme, praktische, veilige en technologisch geavanceerde auto’s in verschillende segmenten voor verschillende behoeften aan te bieden. Deze drie nieuwe modellen zullen onze concurrentiepositie in Europa aanzienlijk dan ook versterken.

Tijdens het MG Autumn Event – ​​Charge Forward informeren we je ook over de groei van MG als merk, de verdere uitbreiding van ons dealernetwerk in Europa en onze strategische samenwerking met belangrijke partners.

Het MG Autumn Event – ​​Charge Forward is op 7 oktober 2021 vanaf 11.00 uur te volgen via:

•           Engels: https://youtu.be/tcogMsWuLaQ

•           Frans: https://youtu.be/4zfAPfuEBns

•           Duits: https://youtu.be/OkIHBC_otEg

•           Spaans: https://youtu.be/YjMcUKL9iGU

•           Italiaans: https://youtu.be/nD7T2PDg__o

Recent blogs