Selecteer uw locatie

×

MG opent pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands

08-04-2021
MG heeft de deuren geopend van een nieuwe pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Hier kunnen geïnteresseerden op ongedwongen wijze kennismaken met het vernieuwde merk en de innovatieve elektrische modellen van MG, zonder zich in een traditionele en verkoopgerichte autoshowroom te begeven.

.

Gevestigd in grootste overdekte winkelcentrum

De pop-up store van MG in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands – het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland dat op 18 maart jl. officieel zijn deuren opende – heeft als primaire doel om het winkelende publiek op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met het vernieuwde merk MG en de slimme, praktische, veilige en betaalbare elektrische modellen.

Bezoekers kunnen de MG ZS EV, de MG EHS Plug-in Hybrid en vanaf deze zomer ook de nieuwe MG Marvel R Electric op verschillende manieren ontdekken in de pop-up store met een oppervlakte van 221 m2. Uiteraard geheel volgens strikte naleving van de COVID-19-maatregelen. Een MG-productspecialist staat klaar om alle vragen over de MG-producten en de voordelen van elektrisch rijden te beantwoorden. Naar wens kan direct een afspraak voor een proefrit worden gepland bij een van de MG Brandstores in Nederland.

Snelgroeiend netwerk

De pop-up store is gerealiseerd in samenwerking met de Nederlandse MG-distributeur Van Mossel. Het groeiende dealernetwerk telt drie MG Brandstores in Amsterdam, Rotterdam en Breda en twaalf servicelocaties in heel Nederland. De nieuwe pop-up store in een van de meest spraakmakende winkellocaties van Nederland vertaalt de merkbeleving van MG en draagt bij aan de missie om elektrische mobiliteit toegankelijk maken voor automobilisten die jong van geest zijn en klaar om een nieuwe elektrische levensstijl te omarmen.

Recent blogs