Selecteer uw locatie

×

MG TOONT NOG MEER OP HET SALON VAN GENÈVE 2024

26-02-2024
  • Nog meer nieuwigheden van MG bevestigd
  • Cyberster’s vermogen, prestaties en opvallende kleuren worden bekendgemaakt
  • Internationale topmodellen van MG
  • Wereldwijd debuut voor IM L6

Naast het wereldpremière van de gloednieuwe MG3 Hybrid+ brengt MG nog meer nieuws op het Autosalon van Genève 2024.

Vandaag onthult MG nieuwe details over de langverwachte Cyberster cabriolet. Het ​ vermogen, de prestaties en opvallende kleuropties van deze spectaculaire EV worden bekend gemaakt.

De Cyberster met zijn dubbele elektromotor en vierwielaandrijving bevestigt zijn status als snelst accelererende en krachtigste productieauto die ooit het iconische MG-logo heeft gedragen.

De auto doet 0-100 km/u in 3,2 seconden. Het vermogen bedraagt 544 pk (400 kW) met een maximumkoppel van 725 NM (535 lb ft).

De Cyberster met enkel motor levert een vermogen van 340 pk (250 kW) met een maximumkoppel van 475 Nm. De sprinttijd van 0-100 km/u bedraagt hier slechts 5,2 seconden. ​

De opmerkelijke styling van de Cyberster wordt verder versterkt met een suggestieve reeks lakkleuren en afwerkingen. ​ De lanceringskleur Dynamic Red krijgt gezelschap van New English White en twee metallic lakkleuren, Camden Grey en Cosmic Silver. Het opvallende Inca Yellow zal worden aangeboden als een premium optie. De Cyberster-modellen krijgen ook zwarte en rode daken.

De Cyberster krijgt gezelschap van de MG4 Electric XPOWER en twee modellen uit het internationale portfolio van het bedrijf, de MG7 sedan met de sportieve achterkant en de volledig elektrische MG9, een luxe MPV met 7 zitplaatsen. ​

Beide modellen zijn een mooi voorbeeld van de aantrekkingskracht die de MG-modellen wereldwijd genieten en toont het vermogen van het merk om klanten een uitgebreide selectie modellen te bieden, variërend van de nieuwe MG3 hybride supermini tot een luxe en ruime MPV zoals de MG9.

Dit salon biedt ook de eerste gelegenheid om de technologisch geavanceerde premium SUV’s en sedans van MG IM te ontdekken, waaronder de wereldpremière van de IM L6.

De modellen van MG IM, die in 2025 in Europa verkrijgbaar zullen zijn, zullen worden gekenmerkt door het gebruik van geavanceerde technologie op het gebied van rijassistentie en intelligente en geconnecteerde diensten voor de bestuurder en door een toonaangevende EV-aandrijflijnen.

De nieuwe en volledig elektrische IM L6 is klaar om adembenemende prestaties te combineren, met een acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 3 seconden, terwijl hij ook een uitzonderlijke actieradius biedt van meer dan 600 kilometer en 800 kilometer in twee verschillende specificaties. (Geprojecteerde actieradius van IM L6 sedan is gebaseerd op WLTP rond 800 km+ (Solid State Battery) en 600 km+ (Lithium-ion Battery)).

De gloednieuwe MG3 Hybrid en IM L6 worden op maandag 26 februari om 10:30 uur CET onthuld op de Geneva Show. MG standnummer 4251, hal 4.

Recent blogs