Selecteer uw locatie

×

MG OP IAA MOBILITEIT 2023

29-08-2023

GROOT EUROPEES DEBUUT BEVESTIGD

  • MG Cyberster maakt officieel Europees debuut
  • High-performance MG4 Electric XPOWER bevestigd
  • MARVEL R Electric Performance SUV completeert de sportieve line-up

MG bevestigt dat de spectaculaire tweezits EV roadster, de Cyberster, zijn officiële Europese debuut zal maken op de IAA Mobility 2023, Munich Exhibition Centre (5-10 september 2023).

De opvallende Cyberster zal het hoogtepunt vormen van MG’s sterke aanwezigheid in München en wordt vergezeld door de nieuwe MG4 Electric XPOWER, de nieuwste telg in de meermaals bekroonde MG4 Electric-serie die tevens de krachtigste MG productieauto ooit is. De indrukwekkende MG line-up wordt gecompleteerd door de MG MARVEL R Electric performance SUV.

Alle drie de MG modellen – die in het middelpunt van de belangstelling staan op de MG stand in hal B2 – onderstrepen MG’s wens om opwindende EV’s te ontwerpen en te ontwikkelen met een gedurfde styling en toonaangevende rij- en infotainmenttechnologie.

Jan Oehmicke, Vice President DACH van MG Motor Europe, zegt:”We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen op de MG-stand, waar ze drie van onze meest prestatiegerichte en opwindende volledig elektrische voertuigen kunnen bekijken. IAA Mobility 2023 is een ideaal platform voor ons om in contact te komen met automobilisten en een blik te werpen op MG’s opwindende toekomst met auto’s zoals de Cyberster, die volgend jaar bij ons zal zijn.”

EU-debuut voor de MG Cyberster

Het belangrijkste hoogtepunt van MG op een van ‘s werelds meest prestigieuze mobiliteitsevenementen is de Cyberster. De nieuwe roadster markeert de langverwachte terugkeer van MG naar de productie van sportauto’s, nu het bedrijf zijn honderdjarig bestaan begint te vieren. De Cyberster combineert moeiteloos het suggestieve erfgoed van het merk met een opvallende, eigentijdse designtaal en een geavanceerde EV-aandrijflijn.

Een andere topper van MG is de MG4 Electric XPOWER. De XPOWER, die pas onlangs is gelanceerd, is het topmodel in het zeer succesvolle MG4 Electric-gamma, dat 320 kW (435 pk) levert en indruk maakt met een aandrijflijn met twee motoren en vierwielaandrijving.

De lifestyle SUV, de MG MARVEL R Electric, is al even sportief. Met drie motoren en vierwielaandrijving laat hij ook de dynamische kant van elektromobiliteit zien.

MG Motor verschijnt op de IAA Mobility 2023 in München als een van de snelst groeiende automerken in Europa, met meer dan 100.000 verkopen tussen januari en juni 2023.

Recent blogs