Selecteer uw locatie

×

GLOEDNIEUWE MG3 DEBUTEERT IN GENÈVE

05-02-2024
  • Wereldpremière voor nieuwe MG supermini
  • MG onthult zijn nieuwste geavanceerde Hybrid Plus technologie
  • Meer details over de MG Cyberster worden bekendgemaakt

MG Motor lanceert op maandag 26 februari de nieuwe hybride MG3 supermini op de 2024 Geneva Motor Show. Dit is de wereldpremiere van MG’s belangrijke supermini die in 2024 aan Europese klanten zal worden aangeboden. ​ ​ ​

De MG3 Hybrid Plus, die het benzinemodel vervangt dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend op de thuismarkt van het merk in het Verenigd Koninkrijk, vormt een mijlpaal in de ontwikkeling van MG’s aandrijflijn en biedt klanten voor het eerst de mogelijkheid om met een puur hybride MG te rijden. Het technologisch geavanceerde hybride systeem biedt een toonaangevende combinatie van efficiëntie, prestaties en de mogelijkheid om emissievrij te rijden; een nieuwe standaard in het zo belangrijke supermini-segment.

De nieuwe MG3 onderstreept MG’s streven om klanten standaard een royaal niveau aan bestuurdersassistentie en entertainmentfuncties te bieden, zoals een nieuwe boordplank met twee schermen en een ruime keuze aan connected services.

Aiden He, CEO van MG Nordic & Benelux, zei: “De MG3 is klaar om een uitzonderlijke mix van prestaties, zuinigheid, raffinement en technologie te leveren voor het hybride B-segment. We zijn ervan overtuigd dat het een zeer sterke uitdager zal zijn in een markt waar klanten zowel value for money als praktische bruikbaarheid eisen.”

MG’s nieuwe vlaggeschip, de Cyberster, zal ook prominent aanwezig zijn in Genève. De opvallende kleurkeuzes van de volledig elektrische roadster zullen worden aangekondigd en MG zal de prestaties, het vermogen en de actieradius van de convertible bevestigen.

Over MG

MG Motor werd opgericht in 1924 en kan bogen op een geschiedenis die bijna een eeuw omspant. Onze wortels liggen diep verankerd in onze eerste wagen, de MG 14/28 Super Sports car, een meesterwerk gemaakt door de iconische Cecil Kimber. Doordrenkt van innovatie en gevoed door een toewijding aan de toekomst, is onze focus verschoven naar het bedenken van duurzame en toegankelijke mobiliteit voor iedereen.

Vandaag de dag worden onze waarden weerspiegeld in de MG4 Electric, een bekroonde hatchback die onze toewijding aan het leveren van vooruitstrevende, technologisch geavanceerde en opwindende elektrische voertuigen onderstreept.

MG Motor’s mission statement is eenvoudig maar diepgaand: het democratiseren van mobiliteit. Ons gevarieerde aanbod, met benzine-, elektrische en hybride voertuigen, omvat veelzijdige hatchbacks, functionele stationwagons en ruime SUV’s, allemaal boordevol geavanceerde technologie.

Elk MG voertuig getuigt van design van wereldklasse en wordt versterkt door onze royale fabrieksgarantie van 7 jaar/150.000 km

Ga voor meer informatie over het verkoopnetwerk en de voertuigmodellen van MG Motor in Europa naar onze website: www.mgmotor.eu ​

Afbeeldingen in hoge resolutie en alle beschikbare specificaties van MG voertuigen vindt u hier : https://news.mgmotor.eu/press/

Recent blogs