Selecteer uw locatie

×

MG en Think Pink slaan de handen in elkaar

01-06-2023

MG Motor Belux zet mee de schouders onder de strijd tegen borstkanker. Met deze samenwerking met Think Pink, waarbij MG de mobiliteit van de organisatie verzorgt, erkent MG meer dan ooit het belang van sensibilisering en het ondersteunen van lotgenoten. 1 vrouw op 8 krijgt in haar leven de diagnose borstkanker. 1 op 100 borstkankerpatiënten is een man. Er is dus nog heel wat werk aan de winkel.

Ook Reflecta Graphics droeg zijn steentje bij en zorgde voor de duidelijke boodschap op de Think Pink/MG-campagnewagens.

Belang van loyale partners

Think Pink werkt sinds haar ontstaan, 15 jaar geleden, samen met tal van loyale partners. Deze nieuwe samenwerking met MG Motor Belux wordt door de nationale borstkankerorganisatie gekoesterd. Op deze manier kan het Think Pink-team namelijk meer dan ooit borstklinieken, inloophuizen en Think Pink-gemeenten bezoeken en kunnen (sport)evenementen worden georganiseerd. Dit alles met één gezamenlijk doel voor ogen: lotgenoten ondersteunen en dat op ieder mogelijk vlak.

Voor Think Pink is het daarenboven een mooie eerste stap naar milieubewuste mobiliteit. Dankzij de plug-in hybride technologie kunnen de MG EHS-modellen gedeeltelijk elektrisch rijden en bijvoorbeeld in een drukke stadskern kan dit zelfs volledig emissievrij. Het is een bewuste aanzet om naar de toekomst toe over te schakelen naar 100 procent elektrisch aangedreven wagens, die MG eveneens in portfolio heeft.

Recharge Yourself

MG stelt de nationale borstkankerorganisatie concreet een tiental wagens (MG EHS) ter beschikking. Daarenboven is er het engagement om op de diverse Think Pink-(sport)events de strijd tegen borstkanker te steunen. Denk aan de aanwezigheid op de Antwerp 10 miles, de Pink Duck Race Antwerpen, de verschillende edities ’23 van de Race for the Cure in de maand oktober, enz…

Voor zowel de constructeur met Britse roots – die elektrische mobiliteit wil democratiseren – als de Belgische invoerder Astara, sluit deze samenwerking perfect aan bij de visie om maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. De MG-slogan Recharge Yourself reflecteert het spreekwoordelijke hart onder de riem. Het pad die lotgenoten moeten bewandelen, is loodzwaar en vaak bijzonder lang. Steun is daarbij cruciaal en kan de nodige push geven aan lotgenoten om zich telkens opnieuw op te laden.

Duidelijke boodschap

Reflecta Graphics zorgde ervoor dat de gezamenlijke boodschap duidelijk zichtbaar is op de campagnewagens. Om op deze manier mee te helpen met het broodnodige sensibiliseren.

Think Pink zet zich als nationale borstkankerorganisatie dagelijks in voor borstkankerpatiënten en hun familie. Steun van partners als MG en Reflecta Graphics is hierbij van groot belang en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden om lotgenoten bij te staan.

Samen sterk

Together against Breast Cancer

Het Think Pink-team Het MG-team Het Reflecta Graphics-team

Recent blogs