Selecteer uw locatie

×

MG Cyberster steelt de show op de Brussels Auto Show

18-01-2024
  • MG CYBERSTER op de catwalk tijdens Brussels Auto Show, die doorgaat van 17 tot 21 januari
  • Spectaculaire nieuwe elektrische MG sportwagen te koop in Europa na de zomer van 2024, maar nu al te reserveren.
  • Cyberster opent een nieuw hoofdstuk in het MG-verhaal.
  • Revolutionair design combineert iconisch roadster erfgoed met de moderne designtaal van het merk.
  • De lancering van de Cyberster is een mooie mijlpaal in de viering van het 100-jarig bestaan van het merk

De tweezits sportwagen leidt de langverwachte terugkeer in van het beroemde MG-merk naar de productie van sportieve roadsters. Cyberster brengt het verhaal helemaal bij de tijd met zijn krachtige volledig elektrische aandrijflijn en eigentijdse cockpit met geavanceerde bestuurderstechnologie.

De suggestieve styling van de Cyberster is een eerbetoon aan de gewaardeerde roadsters uit MG’s rijke erfgoed, met zijn kenmerkende lange motorkap, lage neus en gewelfde oppervlakken, maar introduceert ook opvallende nieuwe kenmerken zoals de kenmerkende vleugeldeuren en het Kammback-ontwerp aan de achterzijde.

Jan Vanhaver, Country Manager van MG Belux, licht toe: “De Brussels Motor Show is het perfecte moment om deze spectaculaire MG te showen die volledig aansluit bij ons historisch DNA en ontworpen is om de bestuurder op elk niveau te boeien. Met de lancering van de Cyberster benadrukt MG nog verder de ambitie om een vaste waarde te worden in Europa. De spectaculaire groei van het merk in 2023 was al opmerkelijk, en MG is van plan deze groei ook de komende jaren verder te zetten.. Het is bovendien een fantastische manier om de 100e verjaardag van ons merk te vieren.”

De Cyberster zal naar verwachting na de zomer van 2024 te koop zijn in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Specificaties en prijzen worden eveneens rond die tijd bekend gemaakt.

Naast de Cyberster kunnen de bezoekers op de MG-stand ook kennis maken met de MG4 Xpower, de hot-hatch van de MG4-familie, met een impressionante 435pk en vierwielaandrijving.

Recent blogs