Selecteer uw locatie

×

MG presenteert met trots het nieuwe merk IM op de Geneva Motor Show 2024

22-02-2024
  • De hele productlijn van IM wordt in Genève tentoongesteld naast de gloednieuwe MG3
  • INTELLIGENT MOBILITY-merk geïntroduceerd
  • MG IM levert technologisch geavanceerde en premium EV’s
  • IM L6 maakt wereldwijd debuut

Naast de wereldpremière van de gloednieuwe MG3 Hybrid zal het nieuwe merk IM op de show van Genève in 2024 zijn werelddebuut maken.

IM staat voor Intelligent Mobility: het is het nieuwe intelligente BEV-merk van MG’s moederbedrijf SAIC en zal nieuwe mogelijkheden verkennen om een opwindende rijervaring te bieden.

De IM L6 sedan zal voor het eerst worden onthuld: het is een premium en 100% elektrische sedan met baanbrekende technologische hoogstandjes.

Wanneer IM in 2025 in Europa op de markt komt, zal het actief zijn in de premiumsector met een duidelijke focus op executive saloons en grotere SUV’s.

IM-modellen zullen ook worden gekenmerkt door een duidelijk engagement voor het gebruik van geavanceerde technologie in rijassistentie en -bediening, intelligente en geconnecteerde diensten voor bestuurders en toonaangevende EV-aandrijflijnen.

De nieuwe, volledig elektrische IM L6 combineert adembenemende prestaties met een acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 3 seconden en een uitzonderlijke actieradius van meer dan 600 kilometer tot 800 kilometer in twee verschillende uitvoeringen. *

De gloednieuwe MG3 Hybrid en IM L6 worden maandag 26 februari om 10:30 uur CET onthuld op de Geneva Show. MG standnummer 4251, hal 4.

*Geprojecteerde actieradius van IM L6 sedan gebaseerd op WLTP rond 800 km+ (Solid State Battery) en 600 km+ (Lithium-ion Battery).

Over MG

MG Motor werd opgericht in 1924 en kan bogen op een geschiedenis die bijna een eeuw omspant. Onze wortels liggen diep verankerd in ons eerste project, de MG 14/28 Super Sports car, een meesterwerk gemaakt door de iconische Cecil Kimber. Doordrenkt van innovatie en gevoed door een toewijding aan de toekomst, is onze focus op elektriserende wijze verschoven naar het bedenken van duurzame en toegankelijke mobiliteit voor iedereen.

Vandaag de dag worden onze waarden weerspiegeld in de MG4 Electric, een bekroonde hatchback die onze toewijding aan het leveren van vooruitstrevende, technologisch geavanceerde en opwindende elektrische voertuigen onderstreept.

MG Motor’s missie is eenvoudig maar diepgaand: het democratiseren van mobiliteit. Ons gevarieerde aanbod, met benzine-, elektrische en hybride voertuigen, omvat veelzijdige hatchbacks, functionele stationwagons en ruime SUV’s, allemaal boordevol geavanceerde technologie.

Elk MG-voertuig getuigt van design van wereldklasse en wordt versterkt door onze royale fabrieksgarantie van 7 jaar/150.000 km.

Ga voor meer informatie over het verkoopnetwerk en de voertuigmodellen van MG Motor in Europa naar onze website: www.mgmotor.eu ​

Afbeeldingen in hoge resolutie en alle beschikbare specificaties van MG voertuigen vindt u hier : https://news.mgmotor.eu/press/

Recent blogs